Nekada je pjevala u kratkim suknjicama sa pjevačem Jašarom: Ona je sada doktor nauka,nećete moći vjerovati o kome se radi (FOTO) – Brzina

Nekada je pjevala u kratkim suknjicama sa pjevačem Jašarom: Ona je sada doktor nauka,nećete moći vjerovati o kome se radi (FOTO)

IMAMO DOSTA PJEVAČA SA BALKANSKE SCENE, KOJI SU SE NEKADA DAVNO POJAVILI NA SCENI, IMALI JEDAN HIT I SAMO NESTALI SA MUZIČKE SCENE. NEKI SU SE TOTALNO POVUKLI IZ MUZIKE, DOK SU NEKI OTIŠLI U TOTALNO DRUGE BRANŠE ŽIVOTA. JEDNU PRIČU O IZVRSNOJ PJEVAČICI KOJA JE NESTALA SA MUZIČKE MAPE, DONOSIMO U NASTAVKU.

Loading..

IMA DOSTA JAVNIH LIČNOSTI SA BALKANSKE SCENE KOJI SU POJAVLJIVALI NA NAŠIM SCENAMA IMALI SAMO PO JEDAN HIT I ONDA POTPUNO NESTALI SA MUZIČKE SCENE.NEKI SU ODLUČILI IPAK DA S EPOVUKU POTPUNO SA JAVNE SCENE I OTIŠLI DA SE BAVE SASVIM DRUGAČIJIM POSLOM KOJI NIJE NI NALIK NA ONAJ SA POČETKA KARIJERE.

Ovo je sada priča o jednoj jako dobroj pjevačici koja je potpuno se povukla sa muzičke scene,donosimo to u nastavku.

Ova djevojka, je bila i ostaće upamćena kao pjevačica koja je poslednja predstavljala Jugoslaviju na Evroviziji, a sada se već godinama bavi i to jako uspješno akademskim radom na univerzitetu Megatrend, a prije nekoliko godina stekla je i zvanje doktora nauka, nakon dugog niza godina truda i rada.

Ova djevojka će ostati u sjećanju svima kao pjevačica koja je zadnja predstavljala Jugoslaviju na Euroviziji a sada se ona godinama bavi sa jako uspješnim radom akademskim na univerzitetu Megatrend a prije nekoliko godina je stekla i zvanje doktora nauka,nakon puno godina truda i rada.

Ovo se zove Snežana Berić koju svi znaju da je jako poznata po nadimku Ekstra Nena i svoju karijeru je započela pjevajući neke zabavne pjesmice i narodnjake u jako kratkim suknjicama koje su jedva pokrili sve što se moglo pokriti.

Iz tog uspješnog pjevanja da nije Yotu Tuba,davno bih bila zaboravljena ali pjesma i dalje postoji to jeste njen duet sa Jašarom Ahmedovski i to čuvena pjesma ” A ja đavo a ja đavo,rodila me majka,igram kolo bez prestanka.”

Ona je inače uspješno diplomirala na Akademiji umjetnosti u Beogradu na temu “Muzika u dramskom teatru kod kompozitora Zorana Hristića.” A NAKON TOGA NA BEOGRADSKOM FAKULTETU ZA KULUTURU I MEDIJE UNIVERZITETA MEGATREND.

Ona dugo niz godina radi kao predavač na jednom zahtjevnom predmetu Interkulturni menadžment i menadžment u likovnoj i muzičkoj umjetnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *