Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nekada je bila prava dama a sada je premijerka Srbije! Pogledajte kako je prije izgledala Ana Brnabić! – Brzina Info

Pored mnogih sfera društva koje su jako aktuelne na našim prostorima jedna od tema koje se jako puno pominju na našim prostorima je tema koja je vezana za politiku, vlast i mnoga druga dešavanja koja su vezana za ovo. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna informacija koja je mnoge iznenadila a tiče se jedne jako poznate političarke.

Njeno ime je Ana Brnabić i kako i sami znate on je stupila na vlast od kada je Aleksandar Vučić stupio na mjesto predjsjednika Srbije. To je čovjek koji ima jako veliko povjerenje u nju i to je veliki dokaz baš i to što joj je odmah dao mjesto premijerke.

Međutim na samom početku kada je ona postala premijerka mnogi su je osuđivala iz jednog razloga a to je što je ona homoseksualnog opredeljenja. U početku je mnogi nisu mogli da prihvate i to baš zbog ovog problema. Tako kako je vrijeme odmicali i ostali su je prihvatili.

Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna priča koja je vezana za nju. Radi se o tome da je do nas došla njena slika iz mladosti to jeste iz školskog doba koju nam je dao jedan njen prijatelj iz škole. Pogledajte i sami kako je ona izgledala prije nekoliko godina. Podijelite sa nama svoje mišljenje.

By Brzina