Neka grom odmah udari i spali Grand:Nada Topčagić nikada žustrija,klela Sašu Popovića! Tamo više moja noga neće kročiti… – Brzina

Neka grom odmah udari i spali Grand:Nada Topčagić nikada žustrija,klela Sašu Popovića! Tamo više moja noga neće kročiti…

Nada Topčagić,malo je reči da je ogorčena na Sašu Popovića.Ne može da mu oprosti što ju je nedavno stavio da gostuje u emisiji “Grand Specijal” i to sa Marinkom Rokvićem sa kojim je ona dugo godina u ozbiljnoj svađi.Nakon toga ona se zaklela da više tamo ni mrtva neče kročiti ni ti će prići studiju na Košutnjaku pogotov jer je Rokvić tada u emisiji rekao kako je Nada njemu tražila 500 eura da dođe i da otpjeva pjesmu na rođenju njegovog unuka.

Loading..

Folk zvijezda smatra da je direktor „Grand produkcije“ iskorištava jer je svjestan da mu ona diže gledanost u svako doba, te više za džabe ne želi da se pojavljuje ni na jednoj televiziji.

Folk pjevačica je uvjerena da je direktor “Grand produkcije” iskoristio jer je on svjestan koliko mu ona diže gledanost kada god da se pojavi te je rekla da više za džaba ne želi da se pojavi ni u jednoj emisiji jer nije to zaslužila.

-Šta sada želi onaj inžinjer sa plavim očima? NO NO NO! Kada je odlučio da dirne Nadicu onda mora da to plati.Ja ne pratim”Grand” jer me ne zanima više to.Što s emene tiče može grom da ga odmah spali a ja tamo ne idem ni mrtva.Ovo je sve figurativno jer sam jako ljuta i neću da pričam više o tome.Neka se golju,grizu,ubijaju neka rade šta žele,mene to ne zanima.Ne bi više otišla ni kada bi mi Saša rekao “Evo ti Nado cijeli svijet”.

Nakon toga progovorila je i o spekulacijama da će sledeće godine da se pojavi kao žiri u Zvezdama Granda.

-Saša mene jako dobro zna i on je svjestan toga da ja ne želim.Samo da čujete koje pare on nudi svima,to je strašno.Pa samoj Severini je ponudio oko 100.000 eura da dođe.Pustite ti jeli to laž ili istina to se tako priča po gradu.Nije to sigurno bez razloga.On jako dobro zna.Ja da pravim nekom takve emisije više neču i više ne idem ni na jednu televiziju sve dok mi debelo ne naplate.Onaj ko me bude zvao može samo uz dogovor da se plati ja više ne idem nigdje za džaba.

-Ne želim nikome više za džaba da dižem gledanost.Ne pada mi napamet nikada više.Od sada kada zinem hoću pare.To se tako radi po cijelom svijetu.Molim lijepo.Popoviću sine ima od sada da platiš svaku emiiju a ti ja dođem.Sada se sve naplaćuje pa čak i orkestar i statisti,zašto da ja sebe onda spuštam.Nikada više!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *