I sami znate kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem priča koja se dešavaju u društvu oko nas te samim time sve te informacija mi jako rado dijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je vezana za dešavanja među poznatim ličnostima sa naše estrade. Pogledajte i sami o čemu se radi.

Naime, ovaj put glavni akter priče bila je jedna jako poznata pjevačica a njeno ime je Neda Ukraden. Naime, to je jedna od pjevačica koja je jako dugo na našoj muzičkoj sceni i mnogi je vole. Tako smo mi prije par dana na njenom Instagram nalogu vidjeli jednu priču i odlučili da je podijelimo sa vama.

Tako je ona objavila kako u njenom domu prije par dana došlo do jednog slavlja. Mnogi su se pitali koji je glavni razlog tome te se na kraju ispostavilo da je to zbog toga što je njenog kćerki rođendan te je ona objavila samo poruku za nju te detalje nije htjela da otkriva.

Šta vi mislite o ovome što se desilo? Podijelite sa nama svoje mišljenje i napišite nam u komentarima šta mislite o ovome svemu.

By Brzina