Nataša Bekvalac neutješna!Njen otac doživio infarkt! – Brzina

Nataša Bekvalac neutješna!Njen otac doživio infarkt!

Poznata pop pjevačica Nataša Bekvalac koja ima 38 godina je proživjela je prije par dana pravu porodičnu dramu-Njen otac koji je inače fudbalski trener po imenu Dragoljub Bekvalac koji ima 66 godine je doživio srčani udar, radi toga je morao da hitno bude hospitalizovan u KC Vojvodina u Novom Sadu.

Loading..

Na svu sreću po njega ali i cijele njegove porodice,srčani udar nije bio jak ali su mu tokom boravka od devet dana u bolnici ugrađena dva stenta i nakon toga je njegovo zdrastveno stanje počelo da bude sve bolje i bolje.On je otpušten na kućno liječenje i kako saznajumediji on se osjeća sada jako dobro.

Kada su mediji upitali Natašu o ovim stvarima i o stanju njenog oca,ona je rekla:

-Ja više nikada ne komentariše stvari iz svog privatno života.Pogotov iz života mojih članova porodice.Treba da me razumijete.-rekla je Nataša.

Tatini zdrastveni problemi izbacili su Nataši iz kolijesaka i njeni planovi i promijenili su joj sve.Ona je jako vezana za svog oca bila je jako zabrinuta radi svega toga što se dešava u životu.Ona je odlučila da sve svoje obaveze dovede do minimuma i da pruži svom ocu veliku podršku u svim ovim teškim trenucima za nju.

Svi ovi problemi koji su se desili Dragoljubu sa srcem su još više učvrstili odnose cijele porodce.Uz oca i majku Miro sve je lakše.

-Za mene svi kađu da sam ja žena koja se oduvijek digne iz pepela i nastavi dalje ali voljela bi nekada da to nije tako.Željela bih da je sve lakše i bolje za mene.Ja sam osoba koja uvijek uguram i imam osmijeg na licu,takva sam inače.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *