Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Natalija je radi svojih grijehova, izbacila djecu golu na -15! Dok ih je gledala kako se smrzavaju doživjela BRUTALNU kaznu – Brzina Info

Građani glavnog grada Rusije su se zaista šokirali sa scenom kada su vidjeli koja se dešavala na ulicama Moskve i to prije par dana. Natalija Vazin koja je žena koja ima 33 godine je odlučila da ubije djecu i to na stravičan način. Ona je svoje troje djece skinula gole i nakon toga ih natjerala da leže goli na snijegu na temperaturi na -15.

Na svu sreću njihova tijela koja su ležala na snijegu primjetio je čovjek koji je u šetnju izveo svog psa pa je policiju i hitnu odmah pozvali. Nakon što su ih prevezli u bolnicu rekli su da je dijete u teškom stanju a Grigorij ima 10 godina. Lazar 2 godine i beba od 8 mjeseci i spašeni su zalaganjem ljekara.

Kako se poslije saznalo Natalija je odlučila da ovo uradi jer nije mogla da živi više u laži i u grijehu. Ona je u vezi sa Iljom koji je bio najbogatiji zlatar u Rusiji i imao je i ženu i oženjen je bio. Zaljubio se u Nataliju i nju i njenoj djeci je dao divan stan u centru Moskve ali je bilo jasno da se on razvesti od svoje supruge neće.

By Brzina