Danas smo mi za vas pripremili jednu jako zanimljivu priču koja nam stiže iz Srbije a svi znamo da su tamo svadbe najbolje i najzanimljivije. Kada se govori o vjenčanjima i sprovodima, Srbi su prai pobjednici u tome. Prije nekoliko godina je bilo jako puno scena o ovim scenama se govori u medijima a mi sada vama donosimo ovu jednu koja će vas sigurno šokirati.

Cijela ova situacija koja nam vlada je napravila velike probleme izvođačima koji su sada preplavljeni razniim problemima jer posla nema. Razlog tome jeste da u u većini gradova stožer ne dozvoljava da se radi pa se ljudi snalaze onako kako mogu i umiju. Jako veliki broj pjevača narodne muzike odlučio je da pravi nešto po štandoima, po alim selima. Jednostavno znaju da tako novca mora biti i ne plaća se porez pa je novac sav njihov. SADA JE Ćana na jednoj svadbi napravila zbrku i to se desilo u okolini Valjeva.

Mladenci nisu znali ko im pjeva a mladoženja je vozač kamiona. Čana se pojavila u novom kamionu koji je bio njen vjenčani dar. Kada je ona zapjevala tada su svi skočili.

By Brzina