Uncategorized Zanimljivosti

Napravio sam veliku grešku prije braka! Zbog nje se i danas kajem!

Napravio sam najvecu gresku prije braka, nikada to sebi necu oprostiti. Naime, prije braka bio sam u vezi sa jednom prelijepom zenom deset godina, nikada nista mi nije falilo sa njom i jednostavno svakog momenta sam uzivao. Jos davno prije, zabavljali smo se, ludovali, nakon toga doslo je vrijeme zaruka i ona mi je rekla “DA”, u tom trenutku sigurno niko sretniji od mene nije postojao.  Proslo je od tada nekoliko mjeseci i spremali smo se za nase vjencanje.

Bio je to dan prije svadbe. Izasao sam sa prijateljima u kafanu, tamo smo slavili to sto se ja sutradan zenim, i svi su bili jako sretni radi mene. Malo se tu i omaklo, popilo se vise nego sto je trebalo. Prisla mi je djevojka koja je bila malo mladja od mene. Rekao sam joj kako se zenim i cestitala mi je na tome. Nakon toga smo zavrsili u stanju kod nje ljubeci se, ali nista vise od toga. Tada mi nije bilo nista krivo. Probudio sam se oko 6 sati ujutru. Skuhala mi je caj i napravila dorucak.

Rekla je da pozurim kuci i da obucem odijelo.  I dok sam izlazio rekla mi je “Srecno u braku, cuvaj svoju zenu i voli je, vidim da si dobar covjek i vjerujem da cete uspjeti ” tada sam se jako pocrvenio i otisao. Godinama kasnije proganja me ta glupost prije braka koju sam napravio i necu sebi istu nikada oprostiti !