Nakon završetka rijalitija Zadruga,Mina bez dlake na JEZIKU:Otkrila koje sve Zadrugarke se bave prostitucijom! – Brzina

Nakon završetka rijalitija Zadruga,Mina bez dlake na JEZIKU:Otkrila koje sve Zadrugarke se bave prostitucijom!

Sada već dvadesetogodišnjakinja Mina Vrbaški je podigla cijelu Srbiju ali i region na noge kada je odlučila da u rijalitiju otvori svoju dušu te da ispriča kako je sa muškarcima imala odnose za novac,a li tonije sve,ona je otkrila još razne stvari koje su joj se dešavale.

Loading..

Riječi koje je izgovorila su izazvale prav buru bez sumnje i veliko iznenađenje.Poslije toga u javnosti su s epojavili brojni komentari a neki su se trudili da je ipak u neku ruku razumiju,dok su neki oštro kritikovali sve to o čemu je ona pričala.A ona je otkrila poslije da nije jedina iz rijaliti Zadruga koja se time bavila i tako zarađivala potreban novac.

-Ja se ne kajem jer sam sve to priznala,jer u toj kući je više od 70 % djevojaka isto to kao što sam ja rekla ali one nemaju petlju za to.Znam provjerene koje se djevojke u kući bave prostitucojom.Imam svoje izvor ekoji sve to znaju i imaju dokaze.Ja sve znam..-Rekla je oštro Mina te je dodala kako su njeni reagovali kada su saznali za sve to.

-Mama i ja nismo još uvijek pričale baš o svemu tome.Nismo komentarisale ni moje priznanje ali ona me nije ni kritikovala.Pričat ćemo za dvije tri godine kada se sve ovo slegne i kada smognem snage za neke stvari.

Pored toga Mina se nadovezala i rekla kako nije baš zadovoljna svojim učešćem u rijalitiju te da sada će se potruditi da sve to pokaže u drugačijem svjetlu u “ZADRUZI 3”

-Ja se nadam da će tada da bude sve puno bolje.Mama je uz mene i slaže se da ja ponovo uđem u rijaliti.Ona bi voljela da sam ja tamo,da bi mogla da me kontroliše i prati sve što radim, jer to nije mogla u spoljnom svijetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *