Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nakon toliko godina pronađen novi DNK! Jelenu smaknuo poznati i aktuelni političar! Kako se moglo ovo toliko kriti (FOTO) – Brzina Info

Pjevačica Jelena Marjanović je ponovo iako je mrtva počela da privlači pažnju medija u Srbiji ali i cijelom regionu sada. Ovdje je sada počeo novi talas gdje se iznosi veliki broj svjedoka koji bi možda mogli da dovedu do toga, pa se napokon sada saznalo pravo ime i prezime od potencijalnog ubice od ove pjevačice.

Ovo je zločin koji se inače desio nadaleko od Borče koji je šokirao sada cijlu Srbiju i svi su se pitali kako je mogućće da se ovako dešava. Jednostavno ovo je situacija koju je pogodila ne samo našu zemlju nego region cijeli.

Ovo je slučaj koji je svo vrijeme obavijen nekim velom misterije i to daje sada dosta važnosti na cijeli ovaj slučaj sada i na zanimanje sada cijele situacije u Srbiji. Prvobitno je za njeno ubistvo osumnjičen bio njen suprug a samo par minuta prije nego li je ubijena njen signal se izgubio.

U zadnje vrijeme se priča o tome da je ubistvo uradio neko ko je iz samog vrha jer se smatra da je ona bila u vezi sa njim i kada je odbila da bude sa njim jednostavno ljubomora ga je navela da on uradi ovo.

By Brzina