Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nakon pune 30 godine otvoren je “Titova sef” Svi su se počeli da hvataju za glavu kada su ovo vidjeli! Evo koja količina zlata je bila tu! Ovo je krio a Jovanka znala nije! (FOTO) – Brzina Info

Do nas dolaze jako teške priče i to svaki dan i razne informacije o tome šta se to dešava oko nas i kod nas. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna priča koja nas je jako iznenadila i niko nije mogao da vjeruje da ovako nešto postoji oko nas. Pogledajte i vi o čemu se ovdje radi sigurno vam svejedno biti neće.

Ovdje se govori o tome da je prije nekoliko dana u Srpskoj narodnoj banci urađeno nešto što se zaista nije očekivalo. Radi se o tome da je Titov sef otovren za kojeg je samo on znao i znao šta se tu drži i krije. Tako kako već dugi niz godina niko nije dolazio tu došlo je do otvaranje da se sazna šta se tu krije. Ono što su tu vidjeli sve nas je jako iznenadilo. Tu je pronađeno 30 km zlata i zlatnih poluda, 2663 zlatnih dukata, 35 hiljada tadašnjih njemačkih maraka i dosta odlikovanja od porodice Karađorđević, Bilo je nekoliko štednih kartica na kojima je bio nepoznat iznos novca.

Za sada još uvijek nije poznato šta će se desiti sa ovim novcem i da li će ga iko preuzeti!

By Brzina