Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Nakon ovoga njen narod se odriče nje! Lidija Vukičević u potpunosti prešla na islam! – Brzina Info

Kako i sami znate i mi se svakog novog dana susrećemo sa mnogim informacijama koje se dešavaju na našim informacijama. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna jako zanimljiva vijest koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo pročitali nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo i to baš o njoj. Pogledajte o čemu se radi i šta je to što je šokiralo cijeli Balkan.

Naime, radi se o tome da je prije nekoliko dana do nas došla vijest o jednoj jako pozantoj glumici a njeno ime je Lidiji Vukičević. To je glumica na našoj Balkanskoj glumačkoj sceni jako dugo i jedna je od poznatijih glumica na našim prostorima.

Iako je jedno vrijeme bila se povukla prije nekoliko vremena o njoj se počelo ponovo pisati. Glavni razlog za to je taj što ona izgleda savršeno bez obzira na svoje godine i mnogi joj baš na tome zavide. Međutim i pored toga se desilo nešto što je sve šokiralo.

Radi se o tome da se na društvenim mrežama pojavile slike kako je ona prešla na islam ali također imaju u slike sa hidžabom. Nakon ovog se digla velika polemika. Šta vi mislite o ovome? Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima.

By Brzina