Nakon ovoga i dugogodišnji pušači bacaju cigarete:Smjesa se napravi za samo dvije minute i unušava želju za cigaretama zauvijek! – Brzina

Nakon ovoga i dugogodišnji pušači bacaju cigarete:Smjesa se napravi za samo dvije minute i unušava želju za cigaretama zauvijek!

Poznata doktorica Antonina Scipina iz Rusije iznače je savjetovala svoje pacijente kako da bace cigarete iprestanu pušiti zauvijek,samo za nekoliko dana uz ove savjete.

Loading..

Jako je čudno kako ova smjesa djeluje na ljude.

Ona prije svega ubija svaku želju za nikotinom u vašem tijelu i organizmu a priprema je inače jako jednostavna..

Sve što vam je potrebno a ovu smjesu vi inače imate u svojoj kući,a i ako nemate možete vrlo lagano da bavite u prodavnici zdrave hrane ili apotekama.

Potrebno vam je prije svega suho lišće bokvice (zvani konjski rep)

PRIPREMA JE VRLO JEDNOSTAVNA I IDE OVAKO:

Uzmite ponajprije nekoliko suhih listova bokvice te je stavite u teglu i pokrijete sa pola litra vode koja je predhodno prokuhala.
Teglu prekrijete i ostavite tako da stoji oko dva sata na sobnoj temperaturi.

Tokom cijelog dana vi treba da pijete sadržaj ove tegle.

Pijte svaki dan sve dok ne dođe do tog trenutka kada vaša želja za pušenjem potpuno prestane i kada shvatite da vama više cigarete ne trebaju.

Postoje mnogi dokazi koji pokazuju da vama ova biljka pomaže kod borbe od ovisnosti za nikotinom i cigaretama.

Ako se odlučite da pijete ovaj čaj sedam dana uvidjet če te da je želja za pušenjem se znatno smanjila.Poslije nekoliko dana vi nećete imati volje ni ti potrebe z apušenjem.Ako pijete ovaj čaj mjesec dana možete da budete potpuno sigurno da če te prestati pušiti zauvijek.

Pored tog ane morate da pravite čaj vi možete da zvačete i svježe listove bokvice.

Bez sumnje se može reći da je ljekovitost bokvice jako velika.Ona inače potiče iz Euroazije i u još rimsko doba se koristila kao ljekovito svojstvo u Velikoj Britaniji.Pomaže kod bolesti disajnih puuteva ali i kod kašlja.

Radi boljeg dejstva bilo bih dobro da je primjenjujete sa majčinom dušicom ili kako je neki zovu timijan.

Pomaže kod astme i bronhitisa.

Sirup napravljen od bokvice čisti vašu krv.Njena je djelotovnost jako velika i pomaže i kod ujeda i oteklina ali i plikova.

Ako se bilo šta desi nenadano u prirodi bi uzmite bokvicu izgniječite je i list bokvice postavite na ranu,te zavežite gazom.Najbolje bih bilo da ona duže bude u dodiru sa vašom kožom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *