Nakon određenog vremena Anastasija je pokazala svog dugogodišnjeg dečka: Poklon koji je dobila za rođendan,mnoge je iznenadio.Mnogi misle da je pretjerao! – Brzina

Nakon određenog vremena Anastasija je pokazala svog dugogodišnjeg dečka: Poklon koji je dobila za rođendan,mnoge je iznenadio.Mnogi misle da je pretjerao!

Mlada pjevačica Anastasija Ražnatović je prije par dana proslavila svoj rođendan.Ona je sada po Američkom punoljetna osoba a na po Srpskom ona je punoljetna čak 3 godine.Na njenom rođendanu je pozvano i prisustvovalo je dosta poznatih javnih ličnosti i na tom rođendanu moglo vidjeti da se jako lijepo provela i da je bila jako zadovoljna svim što se dešava na njenom rođendanu.

Loading..

Ono što je bilo sasvim neobično ovaj put jeste da je Anastasija na svom 21.rođendnau pokazal svog dečka sa kojim je dugo po imenu Đorđe Kuljića.Ona je njega do sada jako vješto i mudro skrivala od očiju javnosti.

Na njenom rođendanu su bile mnoge kolege neja majka naravno.Ona je čak se prihvatila se mikrofona i zapjevala,te su svi jako lijepo uživali na rođendnau.Među gostima su bili Marina Tucaković.Željko Joksimović,Haris Džinović i još dosta njih.

Ona je najveću podršku imala od svog dečka koji je svo vrijeme je držao oko struka ali i njena majka je bila odmah pored nje i uz nju je bila.

Ona je bila jako sretna i vesela cijelo vrijeme.Moglo se vidjeti koliko su ona i njen dečko Đorđe bili sretni,zaljubljeni i izgledali su jako zadovoljni.

Proslava njenog rođendana je bila u jednom od najboljih i naskupljih restorana u Beograd,jako poznat estradnim ličnostima i naravno niko nije očekivao ništa ni manje kada se spomene porodica Ražnatović.

Mlada pjevačica je od svog dečka dobila poklon koji ju je posebno iznenadio i nije se nadala da može tako da dobije od njega i zaista je bila jako sretna.

Kako svi znamo Anastasija je jako mlada djevojka,ima samo 21.godinu i čeka je da se desi mnogo toga lijepog u životu i pred njojm je jako lijepa karijera koja tek slijedi.

Na njenom rođendanu veliki broj njenih gostiju su bili pjevači i svi se prihvatili mikrofana i pjevali njene omiljene pjesme a i ona j eoldučila da otpjeva svoja dva hita koja su pronašli svoj emjesto kod publike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *