Nakon dva mjeseca od smrti Kralja narodne muzike-Šabana Šaulića,oglasila se njegova ljubavnica Cuca i ispričala za javnost informacije koje nisu bile poznate ! – Brzina

Nakon dva mjeseca od smrti Kralja narodne muzike-Šabana Šaulića,oglasila se njegova ljubavnica Cuca i ispričala za javnost informacije koje nisu bile poznate !

Vrijeme jako brzo prolazi.Prošlo je dva puna mjeseca od kada je kralj narodne muzike Šaban Šaulić umro na tragičan način u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Loading..

Iako njega već dva mjeseca nema mnogi njegovi fanovi,prijatelji i naravno rodbina ne može da se pomiri sa činjenicomda njega više nema,da ga nikada više neće vidjeti ni ti čuti njegov slavujski glas.

Iako jeprošlo ovoliko vremena bure oko njegovog imena ne spadaju.Svaki dan se priča i dolazimo do novih informacija koje do sada nisu bile poznate a jako su bliske životu ovog pjevača.

Sada mnogi mediji govore razne stvaru o pjevaču koje se do sada nisu pričale,pogotovo se veže tema o Šabanovoj ljubavnici Ivoni Negovanović koja je u javnosti poznatija kao Cuca.Ona je pjevačica i nekoliko puta se takmičila u raznim muzičkim programima.

Mnogo ljudi je preko medija saznalo da je Šaban imao aferu sa njom i mknogo puta su ih razne kamere uhvatile kako na javnom mjestu razmjenjuje nježnost sa njom.Zatim se trudio da par puta negodouju da je u vezi sa njom ali niko mu u to nije vjerovao jer su postojali razni dokazi.

Nakon dva mjeseca od kako kralja narodne muzike nema sa nama Cuca je odlučila da progovori o svemu i da stavi tačku na razne priče koje kruže u vezi sa njima.

Rekla je kako je sa Šabanom bila u kontaktu sve do njegovog zadnjeg dana i zadnjeg trenutka.Pored toga sa njimse čula samo 2 sata prije nego što će se desiti nesreća i tada su se njih dvoje dogovorili da se nađu čim Šaban sleti u Srbiju.

Cuca je još i rekla da je sa Šabanom bila u vezi skoro 15 godina i mada je Gordana na sve načine pokušala da ih razdvoji, pa je Šaban u jednome trenutku tako nešto i izjavljivao, ipak je istina da oni niti jednoga trenutka nisu prtekinuli viđanje i vezu te da su bili zaljubljeni jedno u drugo.

Cuca je još govorila kako je sa Šabanom bila u vezi oko 15 godina i kako se Gordana trudila na sve načine da ta veza ne uspije da se završi,pa je Šaban trudio se i takve stvari da iznosi za javnost ali oni ni ti jednog trenutka nisu prestali da se viđaju,stalno su bili u kontaktu i viđali se.Bili su jako zaljubljeni jedno u drugo,voljeli su se i poštovali

Zatim je Cuca izjavila da to niko nije znao ali je Šaban imao namjeru da se uskorije vrijeme razvede od Gordane i da svu svoju imovinu ostavi Gordani.

Cuca ističe da nikada nije bila sa Šabanom radi njegovih para ili imovine koju je imao nego zato jer ga je jako voljela ali i Šaban je nju volio.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *