Najurednija žena na svijetu otkrila trikove koje su oduševile domaćice: Nakon ovoga recite ZBOGOM neredu! SUPER TRIKOVI – Brzina

Najurednija žena na svijetu otkrila trikove koje su oduševile domaćice: Nakon ovoga recite ZBOGOM neredu! SUPER TRIKOVI

Žena po imenu Alejandra Costello je inače profesionalni organizator i živi kako svi kažu u jednoj najbolje uređenoj kući koja se nalazi u Americi a sada je odlučila da podijeli trikove koje će svima da pomogne da urede svoj životni prostor i zato možete da ukradete par njenih trikova.

Ona stalno naglašava i napominje sve svoje pratioce da vam neće trebati veliki račun ali vam je potreban plan i jako minimalan cilj da iskoristite stvari koje već imate i možete da nabavite.

Loading..

U jednom intervju za medije ona je dala par nekoliko savjeta kako svim ženama širom svijeta da pomognu oko svog doma i da riješe se nereda.

Stvar koja je najvažnija jeste suženje stvari na koje često koristite i one koje nisu vam stalno potrebe i ne trabaju da budu na dohvat ruku. Trik je u tome da one stvari koje često upotrebljavate da stvari organizujete i da budu vama pristupačne i jednostavno beskorisne predmete sklonite.

Prvi primjer jeste posude za pečenje koje jako rijetko koristite a ako se pitate kako pogledajte.

Naime, u njih možete da sortirate začine koje će te jako lakše da pronađete. Ova uredna domaćica kaže da stara perilica za posuđe može da bude jako dobar predmet za uređenje mapa i uredskog materijala da bi se jednostavno moglo koristiti.

Dodala je da na kraju noči, treba da se odvoji oko 15 minuta da se izvade nepotrebne stvari iz kuće i da se malo pospremi da ne bi bio tu veliki nered na kraju večeri.

Najbitnije da se prostor iskoristi na najbolji način, da sve bude da dohvatu ruke da se ne bi pravio nered i sve treba da pokupite svaku noć , 15 minuta prije spavanja i vaš dom će da bude uvijek uredan-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *