Najbolji način da očisite vašu veš mašinu!Kada se ova dva sastojka spoje,otapaju sav kamenac i taloge koji se skupe u veš mašini! – Brzina

Najbolji način da očisite vašu veš mašinu!Kada se ova dva sastojka spoje,otapaju sav kamenac i taloge koji se skupe u veš mašini!

Svima se mnogo puta desilo da stavite veš da se opere.Očekujete mirišljav i čist veš a dobijete sasvim nešto drugo.Veš ima neugodan miris,fleke po vešu su ogromne i ne znate šta da više radite.

Loading..

Pitate se zašto se to dešava?

Razlog je tome da i veš mašina ponekada treba da se očisti.Čista vaša mašina je garancija za vaš čist i mirsan veš.

Mi Vam sada donosimo jedan prirodan i domaći recept za čišćenje mašine:

Za to vam je potrebno samo dva sastojka koji imate u vašoj kući a to je soda bikarbona i jabukovo sirće.

Svi mislite da će uz veliku količinu praška i omekšivača vaš veš više mirisati i bolje biti opran ali nažalost varate se. To nije nikakva garancija.

U mašini s einače jako često gomila detrdžent i omekšivači.Pored toga skuplja se i prljaština a na vama je da redovno održavate vašu mašinu čistu i da je očisite od svih tih nečistoća koje se skupe.

Kako bih vaš veš bio mirisan i vaša mašina očišćenja primjenite ovu kombinaciju koju vam mi donosimo.

Postupak je vrlo lagan.Pogledajte šta treba da učinite:

Prvo što treba jeste da očistite pregradu u kojoj ide prašak i omekšival,jer se tu najviše skupi gljivica,vlage i bakterija.Ukoliko je to dio koji se može skinuti vi ga skinite u potopite u vodu sa sodom bikarbonom i sirćetom te dodatno izribajte četkicom ili spužvicom.

Zatim u jedan od dozera kada ga vratite sipajte sodu bikarbonu a u drugi dio gdje inače sipate omekšivač stavite sirće te takođe u bubanj mašine isto sipajte.

Zatim trebate da vašu mašinu pokrenete da radi sama na temperaturi od 90 stepeni i da tako sama radi cijeli program otkuhavanja na najvišoj temperaturi od 90 stepeni.

Na ovaj način vi će te da riješite glavni problem neugodnih mirisa ne skupljanje detrdženta sa omekšivače,te vlage ,gljivica i drugih nečistoća.

Alkoholno sirće je inače jako poznato kao jako dobro sredstvo za dezinfekciju jer usput kada čisti vašu mašinu oni čisti crijev za odvod i dovod vode ali ukljanja i nakupljen kamenac.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *