Nadežda opet pobjegla iz Zadruge:Polomila sve ,te pobjegla.Opet će morati da plati 50.000 eura odštete! – Brzina

Nadežda opet pobjegla iz Zadruge:Polomila sve ,te pobjegla.Opet će morati da plati 50.000 eura odštete!

Možemo sa sigurnošću reći da polovina ljudi koji uđu u rijaliti iz njega izađu pomalo ludi.Jer tu izgube svoje osjećaje i svoje živce.

Sjećate li s eprošle godine Zadruge i ljubavnog torugla Luna,Sloba i Kija.Cijeli region je pratio šta će se između njih desiti.

Loading..

Sosta učesnica iz prvog rijalitija,to jeste pve szeone su htjeli da s epokažu u najboljem izdanju ,da ne histerišu ni ti plaču pred kamerama,nego su se trudili da pjevaju ,da se svaki dan sređuju i da budu prikazani u najboljem izdanju koje bih im poslije moglo da pomogne.

Ali naravno kao i uvijek postoj eosobe koje ostanu zarobljene i ne znaju kako da se isčupaju.Tu spadaju Luna Đogani koja je umjesto da se pokrene i uloži u svoju kariejru,ona je odlučila da se ponovo vrati u Rijaliti i postane rijaliti zvijeda.Ona je rekla da je zavisna od toga da bude pored nekog i da joj uvijek treba muškarac kojeg je sada i našla.

Među tim osobama je i Nadežda Biljić koja je sa svojim glasom mogla da pokori cijeli Balkan ali ona je uradila sve osim toga.

Napravila je strašan problem sbei kada je za Uskrs vodila ljubav na nacionalnoj televiziji sa dosta starijim muškarcem iz Kupinova,POZNATIJIM KAO MIKI ĐURIČIĆ.

Sada u novoj sezoni je imala opet seks pred kamerama i to u wc pred svima.Taj snimak je pušten i mnogi su ostali zaprepašteni.Kako to inače ide,Toma je ostavioNadeždu i ne želi više da čuje za nju.Ona počinje da histeriše i vraća se sve na staro.

Krenula je da lupa sve po Zadruzi i traži izlaz!

Ne znamo da li je Nadežda uspjela pobjeći ali ako tu bude istina nju čeka sto posto kazna od 50.000 eura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *