Zvezde Granda su inače muzička emisija i takmičenje koje je godinama prisutno i popularno i gledano a na gledanost ove emisije nije uticala ni ti ova pandemija koja je zavladala u cijelom svijetu. Bila je prošle godine malena pauza tok je trajao prvi talas pandemije ali nakon toga Grand je počeo da radi. Nakon toga nastavjeno da se radi sve po starom. Nakon toga nastavili su da rade po starom, a Marija je najavila da će da anpusti Zvezde Granda jer joj teško pada ne može da stigne i želi da posloži prioritete.

Svima je jako dobro poznato da je na sceni Zvezde Granda pojavio se jako veliki broj takmičara koji su oduševili i neki su od njih napravili zaista zanosnu i veliku karijeru a ima i onih koji su na pragu da naprave dosta toga dobro. Naravno da je bilo i onih koji su samo zalutali na takmičenju ali nastupi su toliko postali gledani.

Tako se prije nekoliko sezona na sceni Zvezde granda pojavio dečko koji je tada imao 17 godina a kada su ga vidjeli žiri je pomislio da se radi o sinu Aleksandra Vučića. Žiri se pitao da li je ovo Vučićev vanbračni sin a on se nasmijao i rekao da nema šanse za takvo nesto.

By Brzina