Na prvi pogled kao obična kamper kućica:Kada pogledate šta se nalazi unutra,ostat će te bez teksta!Ne košta bez razloga nevjerovatnih 1,7 miliona dolara (VIDEO) – Brzina

Na prvi pogled kao obična kamper kućica:Kada pogledate šta se nalazi unutra,ostat će te bez teksta!Ne košta bez razloga nevjerovatnih 1,7 miliona dolara (VIDEO)

U Njemačkoj je osmišljen Volkner Mobil Performace S, a koji na prvi pogled izgleda kao sasvim običan kamper, ali njegova unutrašnjost ostavlja bez teksta.

Loading..

U Njemačkoj u jednom gradu je osmišljen novi Volkner Mobil Performance S.

On na prvi pogled izgleda kao nešto sasvim normalno,kao obični kamper ali ono što se nalazi u unutrašnjosti sve je ostavilo bez teksta.

Unutra se nalazi malena kuhinja ali njen izgled neće nikoga ostaviti ravnodušnog,te dnevna soba,spavaća soba ali i kupatilo.

Kada pgoledate malo bolje možete da kažete da je unutra uređeno kao neki hotel sa pet zvjedica.Sve je moderno,sve je napravljeno tako namjenski da ostavlja bez daha.

Kuhinja naprosti blista i mami uzdahe svih domaćica.Tako je moderno urađena a u malom prostoru nalazi se sve što je potrebno da bih se pripremio obrok ili hladni koktel za osvježenje.

Pored svega tu se i nalazi lijepa spavaća soba u kojoj je odmor zagarantovan.

Kupatilo naprosto blista,u malenom prostoru sve je smješteno što vam je potrebno.

Pored toga najbolja stvar je jer u sebi ima garažu,pa sa sobom na putovanje možete i da povedete svog voznog ljubimca.

POGLEDAJTE VIDEO I UŽIVAJTE U OVOJ LJEPOTI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *