Na ova način tjerate muškarca od sebe: Ovo je pet stvari koje muškarci mrze! Žene iz dana u dan ponavljaju to… – Brzina

Na ova način tjerate muškarca od sebe: Ovo je pet stvari koje muškarci mrze! Žene iz dana u dan ponavljaju to…

Da li vi spadate u red onih osoba kojima je jako teško da pronađete ljubav ili nekog idealnog partnera? Možda baš tog vašeg novog potencijalnog partnera tjera od vas jer imate neke navike a da toga ni sami niste svjesni.

Loading..

Ima nekoliko stvari koje iritiraju muškarce a žene to rade. Evo šta žene rade a muškarci to mrze i ne mogu da podnose:

1.RAZGOVOR O BIVŠIMA:

Zamislite da vaš dečko svo vrijeme priča o svojoj bivšoj djevojci. Ne bi vam bilo lijepo i ne bi se dobro osjećali, zar ne? Nije uredu da se o tome stalno priča. Bolje da se fokusirate na neke druge teme koje su jako bliske vama i radi se o vama.

2.PREVIŠE ŠMINKE NA LICU:

Možda mislite da će te dosta ljepše da izgledate kada imate na svom licu puno šminke ali trebate da imate mjeru o svemu tome. Muškarci su takvi da vole žene i dame koji izgledaju prirodno i ne bi njima bio problem da vas vide bez imalo šminke na licu. Vodite računa da se šminkate u skladu sa prilikama koje se dešavaju.

3.PREVIŠE LJUBOMORE:

Naravno je da je uredu da imate određenu dozu ljubomore ali velika količina ljubomore i potrebe da se sve kontroliše javlja se bol. Ne treba da se bude sa nekim u koga nemate nikako povjerenje. AKO SE BUDETE tako ponašali, znajte da će te na taj način otjerati muškarca od sebe.

4.NEKULTURA:

Ni jedna osoba pa u ovom slučaju ni ti jedan muškarac pored sebe ne želi ženu koja psuje kao kočijaš, jako puno pije i ima nekulturu. Žena uvijek treba da bude dama.

5.DRAMA:

Neke žene su sklone da naprave veliku dramu, ali nemojte da pravite scene već na poseban način potrudite se rješiti problem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *