Na kraju je morala da odluči koga želi:Da li je to Milojko ili Požgaja!Nakon toga desilo se nešto što se niko nije nadao… – Brzina

Na kraju je morala da odluči koga želi:Da li je to Milojko ili Požgaja!Nakon toga desilo se nešto što se niko nije nadao…

Već par dana u kontraveznoj vili “Parovi” se dešavaju jako čudne stvari.Kleli su se na vječnu ljubav i da ih ništa neće razdvojiti ali nažalost desilo se nešto što je slabo ko mogao da predvidi.

Loading..

Milijana Bogdanović je u vilu ušla sa svojim dečkom,Milojkom koji je od nje stariji nevejrovatnih 53 godine.Ali su oni odmah na početku odlučili da stave tačku na razne spekulacije i da kažu kako je njihovaljubav prava i jaka i da neće dozvoliti da ih iko razdvoji.

Ali nedugo zatim se desio veliki preokret.Ona je zadnjih dana u kratkoj romansi može se tako reći sa Požgajem.

Ona je zadnjih dana baš jako prisna sa njim iako je javnosti poznato da je on oženjen.To je jako smetalo i ljutilo Milojka koji se danima nervirao sikirao i ljutio i na kraju to ga je dotuklo da je on završio u bolnici.

Ona je nakon toga odlučila da će prekinuti svaku vrstu komunikacije sa Požgajem jer kako ona kaže ušla je sa Milojkom u Parove kao ljubavi par i tako će da ostane do kraja.

Ali priznala je da kada je vidjela Požgaja i krenula da se druži sa njim osjetila je posebnu hemiju i prvlačnost.

Milijana je svo vrijeme savjetovala Milojka da napusti rijaliti ejr to nije z anjega,može da ga košta zdravlja.Ona je rekla da misli da bih njemu bilo puno bolje da je kod kuće,ali on ne želi da čuje za taj prijedlog i rekao joj: “Zajedno smo ušli,zajedno i izlazimo odavde”

Mnogi su se pitali kada su čuli za njihovu vezu da li su oni ikada imali odnos.Obzirom ako pogledmao koliko on ima godina a koliko ona.On je rekao da imaju redovne odnose i da su imali čak na veš mašini jer ona voli da eksperimetiše,zato su tražili od rodukcije veš mašinu,.

Kasnije se desilo nešto nepredvidivo a to je da je produkcija odlučila da im pokoni veš mašinu jer kako kađu svi jedva čekaju da vide odnos izmešu njih i kako to funkcioniše.

Nama samo ostaje d apratimo kako će ova drama na kraju izaći.Šta će se između njih desiti.Da li će na kraju stvarno ostatli zauvijek zajedno ili će Milijana otići i potražiti mladića svojih godina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *