Na jednostavan način možete da podmladite svoju kožu:Pogledajte kako,samo uz jedan sastojak! – Brzina

Na jednostavan način možete da podmladite svoju kožu:Pogledajte kako,samo uz jedan sastojak!

Ona je dugo vremena vodila bitku sa svojom kožom te je odlučila ovo da uzme.

Loading..

Sada kaže da izgleda kao da ima 20 godina manje.

Ja se sada osjećam jako dobro.Podmladila sam se sigurno pet godina i to za samo 3 mjeseca.Jako brzo i za kratko vrijeme.Drugi proizvodi mi nisu pomagali.

Tajna je u jednom čarobnom ulju a to je arganovo ulje.On je namjenjen za starenje kože ali i brisanje bora.Ni jedna žena ne voli kada vidi na svojoj koži bori,onda gubi samopuzdanje.Sve žene žele da sačuvaju svoj mladoliki izgled dugo.Na tržištu možemo da vidimo razne šroizvod ekoji su namjenjeni za to ali većina njih ne pomaže.

Arganovo ulje će vam pomoći da obnovite elastičnost svoj ekože i tako smanjite i pore.Zatezanje pora mogu da vam zategnu i kožu.

Koji način postoji da smanjite proces starenja!

Kada se desi da vašoj koži nedostaje kolagen to može da smanji elastičnost i tako se dešava da se konture opuštaju i pojavljuju se i bore.

Otrvoi i toksini u tijelu su najveći neprijatelj lijepe i njegovane kože,UV zrake prave veliku štetu našoj koži i ubrzavaju starenje.

PILING BAR DVA PUTA MESEČNO

Potrebno je da sačuvate vašu kožu da pravite piling parem dva puta mjesečno koji može jako pomoći vašoj koži.

Kako dolazi do starenje dešava se da mrtve ćelije otpadaju sa kože i onda se sporije koža obnavlja.Dva puta mjesečno potrebno je da sebi priuštitite piling i na taj način svojoj koži vratite mladelački sjaj.Najbolje je da piling radite dok je vaša koža još uvije vlažna.Za piling vam je potrebno:

-ruzmarin

-limun

-dvije kašike ulja od kokosa

-malena kašika morke soli

-kašika meda

Sve dobro promiješajte i radite piling dok je još vaša koža mokra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *