I sami znate kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem priča koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako prije nekoliko dana na našoj adresi se pojavila jedna priča koja je šokirala cijeli Balkan i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da postoje ovakvi ljudi koji mogu nešto ovako da urade. Pogledajte i vi o čemu se radi i šta je to što je cijeli Balkan šokiralo.

Radi se o tome da je ovo priča koja nam je došla iz Srbije i nakon toga se jako brzo proširila cijelim Balkanom. Radi se o tome da se majka porodila i nakon što je otpuštena kući uradila je nešto što je sve šokiralo. Ona je svoju bebu ostavila pored kontenera i nestala sa tog mjesta.

Bebu su našli mještani i odmah je odveli u toplo područje jer je ostavljena na hladnoći. Odmah je pozvana policija i socijalna služba. Policija je trenutno u potjeri za majkom a beba će biti smještena u dom kako bi imala uslove za život.

Šta vi mislite o ovome svemu što se desilo. Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i napišite nam u komentarima šta mislite o ovome svemu.

By Brzina