Na Euroviziji je bila odmah iza Marije Šerifović a danas je ona jedna od najpoznatijih pjevačica: Nećet moći da vjerujte kada vidite o kome se radi… – Brzina

Na Euroviziji je bila odmah iza Marije Šerifović a danas je ona jedna od najpoznatijih pjevačica: Nećet moći da vjerujte kada vidite o kome se radi…

Kada malo razmislite nekako nam se čini čudno da je pjevačica bila prateći vokal i to pop pjevačice a sada je jedna od najpoznatijih pjevačica čije ime svi znate i njene pjesme.

Loading..

Kada se pojavila na sceni odmah su ljudi je prepoznali,to jeste njen kvalitet i njene pjesme su sve prošle i vrlo bro je postala jako popularna u regionu i jedva se čekale njene pjesme.

Sada kada malo razmilite i vratite film sjetit će te jedine pobjednice sa naših prostora Marije Šerifović i njene spektukalarne izvredbe “MOLITVA”

Ivana Selakov vam nije bila ni na kraj pameti ,zar ne.Ali vjerovali ili ne ona je bila dio scenske pobjede i poboljšala Marijin nastp.

Ona je na sceni zajedno bila sa “Beauty Queens” i pjevala je sa Marijom njene pobjedničke hitove.Tada njena karijera nije bila ni ti blizu ove sad u kojoj jako uživa i ber eplodove svog rada.

Poznata pjevačica je u sretnom braku i ljubavi više od deset godina sa svojim partnerom Predragom Mirkovićem sa kojem se skoro dobila i dijete i još jednu ulogu u svom životu je ispunila.

Predrag i Ivana su zajedno jš od 2008.godine i tada su krenuli u vezi.Samo poslije jedne godine zabavljanja Predrag ju je pitao da se uda za njega.Ona je odmah pristala,U nekoliko navrata je rekla da brak nije željela ali da je jako željela dijete i da misli da bih tako bilo jako ispunjena.

Ona se dugo godina borila da se ostvari kao majka i taj put je bio jako naporan.Par je zajedno dugo radio na tome da bih proširili svoju porodicu ali nisu nikako odustajali.Odlučili su da će postati roditelji pa na bilo koji način.Odlučili su da se podvrgnu vantjelesnoj oplodnji i da tako pokušaju da dobiju dijete.

Kao što je sama Ivana i rekla cijeli taj proces je bio jako naporan ali pored toga i jako dug jer je morala svakodnevno da prima hormone.Savjetovala se i sa asvojim doktorom i odlučila je duži proces što je odmah značilo da prima 200 injekcija i da se pije oko 8 tableta dnevno.

Na svu sreću oni su uspjeli i sada imaju zajedno dijete i oni su sada jedna jako sretna porodica-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *