Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Na čelu mu je izrasla ogromna bubuljica i svi su ga zvali JEDNOROG: Kada je otišao u bolnicu i kada su vidjeli šta izlazi iz nje, svi su počeli da povraćaju i padaju – Brzina Info

Svaki dan mi radmo na tome da za vas pripremimo dosta priča koje će vam se svidjeti i o kojima će te govoriti i koje će te upoznati. Sada je 21 vijek i sada je sve oko nas i svima je to poznato. Ovo je jedna priča koja će vas šokirati. Pogledajte šta se desilo sa ovim dečkom. Nije ugodno.

Ovo je jedna priča koja se desila u Velikoj Britaniji. Ovo je dečko koji je oduvijek imao probleme sa mitiserima. Međutim nakon nekoliko godina kada je on napunio 22. godine došao je do velikog problema i svi su se tome šokirali. Pogledajte i vi sada o čemu se ovdje radi.

Njemu je na čelu izrasla velika bubuljica, koja je šokirala sve u hitnoj kada su ugledali sve ovo. Nakon nekog vremena ovo je raslo kao je i sam rekao i nakon toga je morao da ode kod ljekara jer se plašio. Nakon razgovora ljekari su mu rekli da mu je operacija prijeko potrebna.

Nakon operacije to se ispostavilo da je bio veliki apces to jeste nakupnina goja i niko nije znao koji je razlog tome svemu. Pogledajte o čemu mi sada govorimo vama!

By Brzina