Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Muzičari koji su se prijavili za “minimalac” i kojima je potrebna finansijska pomoć – Kad vidite ko se sve prijavio pozlit će vam! – Brzina Info

Svjesni smo situacije da je pandemija korona virusa uticala na mnoge, pa tako i na velike zvijezde koji ne mogu da nastaupaju i nastupi su svedeni na minimum, gotovo da ih i nema.

Muzicke firme koje imaju registrovanu firmu prijavile su se za minimalac od drzave, koja na mjesecnom nivou iznosi 250 eura, a za tri mjeseca 90 hiljada dinara !

Najveca muzicka zvijezda sa ovih prostora Svetlana Ceca Raznatovic preko svoje firme “Ceca mjuzik” koja se vodi na njenu sestru Lidiju Ocokoljic, zatrazila je od drzave pomoc za isplatu minimalne zarade za petoro zaposlenih !

Neda Uraden je 16 aprila u banci otvorila namjenski racun preko kojeg joj je ministarstvo finansija uplatilo tri puta po 30 hiljada dinara.

Pjevacica je jos 2014 godine otvorila firmu ” Neda bravo” preko koje posluje!

Mnogi pjevaci su postupili upravo kao neda a to su Dragan Kojic Keba, Nikolija Jovanovic, Relja Popovic, Teodora Dzehverovic kao i Ana Bekuta koja je godinama vlasnica privrednog drustva “Brojanica”.

Zanimljivo je da je i Sasa Popovic uradio isto preko svoje firme “Agencija Popovic entertejment end konsalting gdje je jedini on zaposlen!

Tu je jos i Rasta koji je sebe prijavio u firmi “Balkaton geng” i dobio 90.000 dinara !

By Brzina