Muž odlučio da napravi sačekušu za svoju suprugu i njenog 15 godina mlađeg ljubavnika!Ono što je uradio je nasmijalo sve do suza! – Brzina

Muž odlučio da napravi sačekušu za svoju suprugu i njenog 15 godina mlađeg ljubavnika!Ono što je uradio je nasmijalo sve do suza!

U Hrvatskoj ,nedaleko od Đurđevca,odvijala se prava filmska drama.

U jednom gradu u Hrvatskoj u blizini Đurđevca se desila serijska drama.Ovakva scena ne bih uspjela da bude ni u seriji.

Ljubomorni suprug je odlučio da poslije ponoći u 2:20 napravi sačekušu u kojoj će svoju suprugu i njenog mladog ljubavnika uhvati u preljubi.Njegova suprua od 36 godina je bila sa ljubavnikom od 21 godinu koji je iz susjednog sela.

Loading..

On je dugo vremena živio pod sumnjom da ga njegova žena vara i da ima nekog drugog,ali nikada do sada nije uspio da sazna.on je odlučio da krene za njom i da ih uhvati na djelu.

Žena je rekla svom suprugu kako ide da se vidi sa prijateljicama i to joj je svaki put bila izlika kada je išla sa ljubavnikom.Muž je tada rekao uredu i odmah krenuo za njom da bih saznao gdje to ona ide.

On je odlučio da to obavi sasvim tiho i da žena ne posumnja.Čitavu noć ih je pratio i bio korak uz njih.Oni nikako nisu mogli da ga vide a ni ti da posumnjaju da se nešto čudno dešava.Oko 2_20 minuta poslije ponoći on ih je uhvatio na djelu.Našao ih je na mjestu gdje se njegova supruga jako često sastajala sa ljubavnikom.Da stvar bude još gora ljubavnik je mlađi od nje 1 godina.

On je tada odlučio da stane ispred njih a oni kada su ga ugledali skamenili su se od straha.

Mladić je uspio da se snađe iako je bio u stanju šoka.On je odmah zaključao vrata od automobila izvana.Oni su prestrašeni iz auta gledali bijesno lice koje je govorilo da je on u tom trenutku spreman da uradi bilo šta.

On je odmah krenuo prema suvozačevom mjestu jer se tu nalazila njegova nevjerna supruga.Toliko je bio ljut da je trenutku bijesa čak isčupao i bravu od automobila.U auto nije mogao da uđe jer je bio zaključan.

Nakon duge borve uspio je da razbije staklo a na mjestu suvozača s enalazila njegova supruga i svo staklo se sasulo na nju.

Do fizičkog velikog kontakta nije došlo jer je supruga uspjela da smiri svoj muža na lijep način.Rekla je da su oni samo obavljali razgovor i da se između njih ništa nije dogodilo što je loše ili nemoralno.

Policija ne u tom trenutku morala da dođe jer je 21-godišnjak nakon što je pretrpio stres i traumu odmah otišao u policiju da bih prijavio.

Pored traume i straha koji je doživio,prijavio je i 39-godišnjaka za oštećenja koja su se desila na automobilu koja iznose prkeo 5000 kuna.

Šta se poslije desilo sa bračnim parom mi nismo uspjeli da saznamo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *