Možda vam ovo zvuči čudno ali nakon što probate i sami će te reći da je ovo najbolja KAJAGANA! Savršen recept! – Brzina

Možda vam ovo zvuči čudno ali nakon što probate i sami će te reći da je ovo najbolja KAJAGANA! Savršen recept!

Za kajganu se kaže da je ovo jedno od jela koje gotovo svako zna da pripremi i od najmanje djetetog do najstarijeg. Ali ono što je čudno jeste što slabo ko zna kako da ga pripremi da on bude savršen.

Iako vam se čini da je to jako jednostavno ali kod pripreme kajgane dobro će da vam dođe ovih par savjete da vam se otkrije zašto vam kajgana nekada može da bude suha ili pak puna vode.

Loading..

Kajgana za mnoge se smatra kao jedno od neizostavnih jela za doručak. Puna je proteina ali nekada nam se zna desiti dok pripremamo da ne bude dovoljno nam sočna i da se jako često zna desiti da nam kajgana zagori i taj ukus nije dobar. Zato su nam najbolji svjetskih kuhari odlučili da sa nama podijele ovaj trik, da vama kajgana uvijek uspije. Ukoliko u jaja dodate samo malo mlijeka, kisele vode ubaciti u umućena jaja i tako će te da dobijete ovu dobitnu kombinaciju.

Zapravo ovi mjehurići ugljen dioksida napravit će kajganu jako pjenastu a mlijeko će da napravi da sve to bude jako kremasto i dosta ukusnije nego prije. Da bi kajgana bila apsolutna preukusna i da jedete je svaki dan , najbolje bi bio da to začinite minut prije nego li ova kajgana bude gotova. Ukoliko jaja posolite ili začinite prije, so bi mogla da razbije cijel ovu smjesa i onda će te imati problema jer će vaša kajgana da bude dosta vodenasta i ne baš ukusna kako ste vi mislili i želili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *