I sami znate kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem informacija koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako dešava na našim prostorima. Pogledate o čemu se radi.

Međutim prije par dana na našoj adresi se pojavila jedna priča koja je zgrozila cijeli Balkan i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo na našem Balkanu. Radi se o tome da je u Hrvatskoj u jednoj bolnici došlo do jedne situacija koja je digla cijeli Balkan na noge i svi su ostali u šoku.

Radi se o tome kako je jedna sestra u trećoj smjena dok se jedan od pacijenata kupao ušla u njegovo kupatilo i krenula da ga siluje. Nakon što se to vidilo na kamerama ona je odmah sledeće jutro prijavljena i svi su čekali na njenu izjavu. Ona je samo rekla kako joj je bilo previše svega i da je to morala uradit.

Šta vi mislite o ovom događaju koji je digao cijelu Hrvatsku ali i cijeli Balkan na noge. Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima i recite nam šta mislite o ovome svemu.

By Brzina