Mora da se pozdravi sa karijerom: Strašna tragedija!U strašnoj saobraćajnoj nesreći nastradao FUDBALER! Apmutirana mu ruka… – Brzina

Mora da se pozdravi sa karijerom: Strašna tragedija!U strašnoj saobraćajnoj nesreći nastradao FUDBALER! Apmutirana mu ruka…

Svjedoci smo ovih dana da se strašne tragedije dešavaju.Da ljudi svakodnevno gube živote i samim tim ugroze svoje živote.Cijeli svijet je šokirala vijest da je ovaj mladi fudbaler doživoo stravičnu tragediju.I dalje se ljekari bore za život ali njegova karijera nakon ovoga bit’ će završena.Šteta a tako je mlad dečko.

Loading..

Mladi Kendrich Nortnon koji ima 22 godine,NFL igrač koji je branio boje Miami Dophinsa je doživo jako strašnu saobraćajnu nesreću.On je u jako kritičnom stanju,ljekari mu se bore za život i u toj nesreći nažalost mu je amputirana ruka.

On se nalazi u jako kritičnom stanju,doveden je u bolnicu i sada mu se bore za život.

Nažaost njegooa iakijera će na ovom utu biti završena.Jer su ljekari morali da mu amputiraju ruku da bi mu spasili život.

Informacije o nesreći koja je predhodila ovoj stravičnoj tragediji su potvrdili i njegov agent kao i klub.Oni su zatražili od svih fanova da se mole za Kendrika i njegovu cijelu porodicu u ovako teškim i ozbiljnim trentcima.

Zvanična obavijest njegovog tima:

“Nažalost svih nas moramo da potvrdimo da je najš igrač po imenu Kendrich Nortnon sudjelovao u jednoj jako teškoj saobraćajnoj nesreći.On na svom tijelu ima brojne povrede i nažalost morala su ljekari da mu amputiraju ruku.Pozivam vas sve da se molite za njega.Porodica Norton moli vas sve da poštujete njegovu i njihovu privatnost u ovako teškim trenutcima.”

Nortnon je prošle godine,2018.godine u sedmoj rundi drafta izabrali Carolina Panthersi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *