Monstrum na stravičan način ubio svoje dijete:Bebu udarao šakama sve do smrti! – Brzina

Monstrum na stravičan način ubio svoje dijete:Bebu udarao šakama sve do smrti!

Zoran Milošević (28) iz Bratunca, osumnjičen za teško ubojstvo svog petomjesečnog sina, tijekom saslušanja u Okružnom javnom tužiteljstvu u Bijeljini priznao je zločin, navodeći da je bebu ubio, jer ga je iritiralo to što je zbog gladi plakala

Loading..

Zoran Milošević koji ima 28 godina i živi u Bratuncu je osumničen za teško djeloo,ubistvo svog sina od pet mjeseci.On je saslušan u Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini i tu je priznao sločin,te je rekao da je bebu ubio jer ga je jako iritiralo jer je radi gladi plakala svo vrijeme.

Milošević se pojavio pred tužiteljem i bio je tada u prisustvu svog advokata i staratelja te je ispričao sve detalje zločina.

Rekao je kako je bila samo plakala,a majka je samo gledala i nije željela da ga nahrani.

NJEGOVA IZJAVA U POLICIJI JE:

U tom trenutku mi se obratila moja nevjenčana supruga te rekla da mu spremim tu mlijeko koje se nalazilo i koje je bilo pokvareno.Rekao sam joj onda da pripremam svježe mlijeko i da sam odlučio da ga prvo prokuham pa da ga ohladim,da bebi ne bih bilo prevrelo.Zatim sa nju zovnuo da mi pomgne ali ona je vikala jako glasno i više puta ponovila da trebam da spremim mlijeko koje je pokvareno,Iz ljutnje ja sam uzeo dijete iz kreveca i bacio ga na krevet gdje je ona ležala.-rekao je Milošević u izjavi za policiju.

Zoran je nakon toga rekao kako je Jelena skočila na njega,udarala ga i grebala po licu.

-Kada je ona nahranila i presvukla dijete,vidjeli smo da mu je jedna noga bila poplavila i otekla,a dijete je svo vrijeme plakalo bez prestanka.,Odlučili smo da odemo do strica te nam je on rekao da dijete moramo hitno da odvedemo do ljekara.-ispričao je Zoran.

On kaže da je bebu udario samo vrhom svoje šake.Ali dijete je zadobilo teške tjelesne ozljede koje su bile opasne po život,te je umrlo3,aprila u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

Sudski vještaj,doktor Zdenko Cihlarž koji je iz Tuzle je rekao da je smrt kod bebe nastupila nasilno te radi toga je došlo do oštećena životnih važnih funkcija u centru mozga.

Beba je na sebi imala dosta ozljeda od koje su dvije bile na glavi.

Milošević je živio sa svojom nevjenčanom suprugom Jelenom u naselju Zagoni kod Bratunca.On je kao mali ostao bez oca,kao jednogodišnjak,te je njega stric uzeo da odgaja i napravio mu je kuću.Majka mu se preudala te jeon sam bio na ovom svijetu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *