Moji roditelji su protiv naše veze: Ne dozvoljavaju mi da budem sa njim jer je romske nacionalnosti! MOLIM VAS POMOZITE MI… – Brzina

Moji roditelji su protiv naše veze: Ne dozvoljavaju mi da budem sa njim jer je romske nacionalnosti! MOLIM VAS POMOZITE MI…

“Maloljetna sam, a sa dečkom sam dugo u vezi. Roditelji mi ne dozvoljavaju da budem sa njim, jer je romske nacionalnosti, pa sam poslije škole pobjegla kod njega.

Loading..

Ljudi,pomozite mi.Ja sam maloljetna a sa svojim dečkom sam dugo u vezi.Roditelji mi ne dozvoljavaju da ja budem snjim a to je jer je romske nacionalnosti pa sam poslije škole odlučila da pobjegnem kod njega i budem s njim.

Odlučila sam da kažem svojim roditeljima da sam se udala za njega.Vršili su svi pritisak za mene i govorili su da sam ja napravila veliku grešku a ja ih nisam slušala.

Otac i majka su dolazili ispred naše kuće i pravili nam svo vrijeme probleme mom mužu ali i njegovoj porodici.Ja sam im rekla da se ne vraćam kući.Oni su plakali i molili me da se vratima li ja nisam željela.

Prvih 5 mjeseci našeg braka i zajedničkog života je on bio jako dobar prema meni.Kasnije se sve promijenili.On je krenuo dame tuče i naređuje me.Izlazi po klubovima i kafićima i sve to bez mene.Ja sam to trpila.

Ja sam postala prava domaćica i naravno se****alni objekat.Prestao je da me voli i više nikako nije pokazivao ljubav prema meni.

On je tada skroz meni zabranio da se čujem sa svojim roditeljima.Nije mi dao da komuniciram sa svojim prijateljicama čak mi je fb izbrisao i telefon oduzeo.Nisam smjela nikako da izlazim iz njegove kuće pa sam molila i njegovu majku da sa njim porazgovara.Ja sam tada odlučila daprisluškujem razgovor i čula sam veliko vikanje i svađu.Zatim sam čula kako ju je udario.Uletila sam u sebu on je krenuo da me tuče a one je poletila dame odbrani ali on je istukao i mene i nju.

Njegov otac nikako nije reagovao na sve to i njemu je to normalno bilo ponašanje u kući.Odlučila sam da ga napustim i vratim se svojima.

Par dana je prošlo i on me je molio da mu se vratim ali ja to nisam željela.Menstruacija mi je kasnila i odlučila sam da uradim test.Vjerovali ili ne ja sam trudna.Nisam željela da mu kažem za to i ne planiram.Prekinula sam trudnoću ne želim njegoov dijete!

Sada počinjem život ispočetka.Odnos sa roditeljima mi se popravio i odlučila sam da njih slušam jer su oni moji i žele mi samo najbolje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *