Moje mjesto prebivališta je Hanover u Njemačkoj:Ja sam udovica i veliku sumu novca sam naslijedila od supruga!Tražim osobu koja je spremna da provede životu u bogastvu i… – Brzina

Moje mjesto prebivališta je Hanover u Njemačkoj:Ja sam udovica i veliku sumu novca sam naslijedila od supruga!Tražim osobu koja je spremna da provede životu u bogastvu i…

Ja sam sama sada već punu osmu godina.Ostala sam udovica kao veoma mlada žena.

Loading..

Nakon što je moj muž preminuo,dobila sam testament u kojem sam naslijedila svo njegovo bogastvo koje je godinama sticao.

Trenutno u svom vlasništvu imam tri firme.Te firme se bave proizvodnjom,najčešće sirovina i metala.

Vrijednost mojih firmi je jako velika.Svaka firma vrijedi preko milion eura.Svakim danom proizvodnja raste i razvijamo se.Novac svakim danom sve više liježe na naše račune.

Ja tražim muškarca koji će mi biti velika potpora i pomoći oko vođenja firmi.Jer je to za mene jako težak ali i stresan posao.

Ono što bih ja željela jeste da upoznam muškarca sa Balkana.Poželjno bih bilo da ima od 35-40 godina.

Moj uslov između ostalog jeste da je fakultetski obrazovan.Da je spreman za ljubav.Voljela bih da je vrijedna osoba koja želi da radi i koja je spremna da uči i da se trudi uz mene.

Najbitnije od svega toga jeste da osoba bude ostvarena kao ličnost da zna šta želi za sebe i ka čemu želi ići.

Zamolila bih sve koji su zainteresovani da ostave komentar ispod ovog posta,a ja ću pregledati i javiti se osobama koje smatram interesantim za sebe!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *