Moj muž smatra jako odvratnim ovo što radim pod tušem: Njena ispovijest je zgrozila cijeli region i šokirala sve! – Brzina

Moj muž smatra jako odvratnim ovo što radim pod tušem: Njena ispovijest je zgrozila cijeli region i šokirala sve!

Na jednom forumu “Mamsnet” se pojavila jedna jako grozna ispovijest žene koja se naime požalila kako se njen muž žali radi sam jedne stvari koju ona čini dok je pod tušem.

Ona naime smatra da je to nešto sasvim normalno dok drugi kažu da nije uredu to što radi i nisu se ni u jednom trenutku složili sa njom.

Loading..

-“Moj muž kaže da je to jako odvratno ali meni je to nešto normalno i svakodnevno. Kada se ja tuširam, vruća voda me tjera na to da ja piškim. Ne želim da izlazim iz kade, da kvasim pod, osušim se pa da idem na wc šolju. Mislim da je to puno bolje za okolinu a i štedim vodu jer to obavljam sve pod tušem. Voda je ta koja će sve da opere.” rekla je ona.

Iako je ona u svojoj objavi napisala kako je to normalno i kako to svako radi, pokazalo se da to nije tako i dosta drugačije smatraju drugi.

-Meni jednostavno nije jasno, radi čega ne ideš na wc prije tuširanja. Oprosti ali misli da je to jako loše i odvratno. – napisala je jedna mama.

-Ne, ne stani! To je jako ružno i nimalo se to meni ne bi svidjelo da to moj muž uradi, složila se jedna mlada majka.

-Uvijek kada odem nekome znam da piški pod tušem. Njihova tuš kabina ali i cijelo kupatilo uvijek smrdi po mokraći kao neki pisoar. Jako mi je žao ali je to tako. Jedno mjesto gdje bi mokraća trebala da ide to jeste wc šolja i nema druge.” -bila je brutalna jedna djevojka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *