Mlada Tuzlanka Fatima je na bazen otišla u burkiniju a ono što joj se desilo sve je šokiralo: Nije mogla da vjeruje da joj to pričaju iz leđa! (VIDEO) – Brzina

Mlada Tuzlanka Fatima je na bazen otišla u burkiniju a ono što joj se desilo sve je šokiralo: Nije mogla da vjeruje da joj to pričaju iz leđa! (VIDEO)

Skoro je jedna vlogerka mlada iz TUzle,otkrila nešto što je mnoge iznandilo.Ljudi kažu da je grad Tuzla grad gdje se glas mujezina nikada nije kočilo ni ti ometalo zvuk crkvenih zvona a kako ona kaže to je jako puno daleko od istine.

Loading..

Fatima je inače djevojka koja je pokrivena i išla je terapijski na bazer jer su joj to preporučili ljekari.Ona je doživjela nešto što ona kaže da nije očekivala da će joj se desiti baš u Tuzli.

Ona je nekoliko puta otišla na bazen i nosila je burkini kupaći kostim koji je inače previđen ženama islamske vjeroispovijesti koje ne žele da svoje tijelo u javnosti pokazju i to je nešto što svi trebaju da poštuju.Ona se od tih terapija osjećala bolje ali kako kaže ona je čula kako neke starije gospođe su se žalile i dale primjedbu jer je ona odlazila na kupanje u burkiniju a njima je najviše to smetalo jer su se jako neugodno osjećali radi tog njenog prisustva.

Ona je tim riječima bila šokirana i nije mogla da vjeruje šta čuje i šta vidi svojim očima šta govore te je odlučila da snimi i jedan videozapis u kojem je odlučila da podijeli svoje iskusvo koje je preživjela i mi smo za vas pripremili da u poslušate i sami o čemu se radi i sigurno će te biti šokirani kao što su svi koji su poslušali ovo.

Kako biste vi opisali ovu situacju.Da li vi smatrate da je ovo diskriminacija ili ne.Recite vi nama.Jvaite nam vaš stav i da li je uredu da u 21. stoljeću i dalje postoji diskriminacija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *