Mlada djevojka poslala poruku svim mladićima u Bosni i Hercegovini:Čuvam krave,koze,ovce i jako me je sram jer nemam silikone,mnogo šminke na licu i vještačke obline! – Brzina

Mlada djevojka poslala poruku svim mladićima u Bosni i Hercegovini:Čuvam krave,koze,ovce i jako me je sram jer nemam silikone,mnogo šminke na licu i vještačke obline!

Djevojkama je danas najveći problem pronaći pravog muškarca,dečka koji je dostojanstven njima.

Loading..

Žene su sada postale jači pol i rade mnoge stvari koje su bile karakteristične za rad muškaraca.

Sada svi muškarci imaju veliki problem kako prići djevojkama i kako zavesti dostojanstvenu djevojku.

Ova djevojka je odlučila da na svom Facebook-u profilu objavi kakve probleme ima:

-Moje ime je Ramona.Sada živim na selu i moj posao je da pravim kravlji,ovčiji sir,ali i koziji.Mnogi moji prijatelji a neki i članovi porodice me se stide.Ja sam djevojka koja ne ustaje rano da bih se šminkala,da na svom licu imam više od kilu šminke.Moje tijelo je prirodno,na sebi nemam slikone,nemam vještačke usne i kosu.Na meni je sve prirodno.Mnogi kažu za mene da nisam dobro u glavi i bježe od mene i kriju se.Govore mi da moja mladost prolazi u nešto loše i da ću kasnije da se kajem.Niko od tih ljudi ne znaju da je selo i ovakav način života moj ŽIVOT.

Ramona je svoj post napisala na stranici “Ljepote zavičaja i na selu” i u veoma kratkom vremenskom periodu je dobila dosta lajkova i preko 3.000 komentara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *