Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Miloš Bojanić počeo da kuka i plače! Nemam šta da jedem, kolege mi šalju da imam da preživim! (FOTO) – Brzina Info

Kao što i sami znate na našoj Balkanskoj muzičkoj sceni se nalazi veliki broj pjevača i pjevačica. Samim time kako na našoj sceni ima veliki broj pjevača i pjevačica tako i mi dobijamo dosta informacija o njima i njihovim životima. Tako prije nekoliko dana do nas je došla jedna priča koja je mnoge šokirala i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilio.

Naime, ovaj put na meti našim medija je bio jedan jako pozanti pjevač koji ima jako veliku karijeru i pored toga on je jedan kojeg mnogi poštuju i vole. Međutim bez obzira na sve to prije pad dana do nas je došla jedna informacija o njemu koja je cijelu estradu šokirala. Dakle, radi se o pjevaču Milošu Bojaniću.

On je svoju karijeru počeo jako davno i od tada pa sve do dan danas ju je jako izgradio. Ali i bez obzira na to prije nekoliko dana on se požalio kako ga je trenutna situacija dovela do toga da on čak i nema šta da jede jer mu je penzija samo 120 eura a od pjevanja nema ništa.

Također je dodao kako je jako loša situacija na estradi ali bez obzira na to ima dobrih kolega koje mu pomaži ali nije htio da otkrva njihova imena. Šta vi mislite o ovome. Podijelite sa nama svoje mišljenje i napišite nam u komentarima šta mislite o ovome.

By Brzina