Kao što i sami znate na našoj adresi se svakog novog dana javlja veliki broj priča o mnogim dešavanjima u cijelom svijetu. Tako je prije par dana do nas došla jedna priča iz jednog manjeg mjesta u Hrvatskoj. Ovo je priča koja je šokirala cijeli Balkan i niko ne može da vjeruju da se nešto ovako desilo, ovo su scene kao u horor filmovima. Evo o čemu se radi.

Dakle, radi se o tome da je u jednom selu čovjek po imenu Milorad (54) nije redovno plaćao struju. Tako kako je prošlo čal 2,5 mjeseca kako on nije platio struju distribucija je odlučila da isključi njegovu struju. Tako kada su došli na mjesto odmah su krenuli da rade svoj posao.

Međutim kada je Milorad došao uslijedio je pravi šok. Naime, on je uzeo manju bombu i bacio na radnike koji su krenuli da isključe njegovu struju. U toj situaciji on je povrijedio 2 radnika koji su u jako teško stanju dok je treći prošao bez ozljeda.

Saznali smo da on živi sam bez porodice ali komšije kažu da nikada nije bio ovakav. Šta vi mislite o ovome svemu što se desilo, podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima.

By Brzina