Milojku pušten snimak akcije između Milijane i Požgaja:Njegova rekacija nasmijala sve! Da li je moguće da je ovo uradio… – Brzina

Milojku pušten snimak akcije između Milijane i Požgaja:Njegova rekacija nasmijala sve! Da li je moguće da je ovo uradio…

Milojko Božić je trenutno jedan od najkontraverznijih učesnika rijaliti programa Parovi. Naime Milojko je postao kontraverzan zbog svoje veze sa Milijanom Bogdanović.

Loading..

Milojko Božić je jedan od najpoznatijih i najatraktivnihi učesnika rijaliti programa Parovi.O njemu se svaki dan priča i svkai dan nas počasti novom situacijom.Miljko je inače postao kontraverzan radi svoje veze sa Milijanom Bogdanović.

Naime u situaciji smo bili da vidimo kako je Milojko odlučio da ostavi Milijanu i to radi njene intimnosti prevelike sa Aleksandrom Požgajem.A sada su odlučili da mu puste snimak na kojim se može vidjeti kako Aleksandra Požgaj dira njegovu vjerenicu Milijanu i to po intimnim dijelovima tijela.

Na snimku s emože vidjeti kako Požgaj Milijanu dira po nogama i polako pokušava na svoj svojstven način da se približi njenim intimnim dijelovima.Milijani radi toga svega nije bilo prijatno a Požgaj ju je svo vrijeme ohrabrivaju govoreći joj da tu nema ničega lošeg i da ne treba da se stidi.

Kada je ovo prikazano svi su očekivali da će Milojko da poludi i da nasrne na oboje ali on se samo zahvalio svojim fanovima na kolačima i sjeo.Svi su rekli da je Milojko kralj jer nije dopustio da ga ovo iznervira i da napadne bilo koga.

Da vas podjsetimo,Milijana je od samog svog ulaska u rijaliti krenula da se zbližava sa Požgajem i svima je od samog početka bilo jasno da će s eizmeđu njih nešto desiti i da starac ne može tako da se bori protiv dost amlađeg i zgodnog protivnika.

POGLEDAJTE VIDEO U LINKU ISPOD:

Treba da se pogleda da je njegova djevojka i vjerenica jako mlada ,u dvadesetim godinama i u vezi je sa čovjekom koji je stariji od nje 50 godina .

Požgaj od onog trenutka kada su oni ušli je počeo da komentariše da to nije normalni prirodno i da od samog početka Milijana treba da ostavi starca te da bude sa dosta mlađim muškarcem kako joj i dolikuje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *