Miljanina sestra kada bi se pojavila u Zadruzi, zavela bi sve muškarce: Tijana objavila sliku, od njene ljepote dah zastaje! – Brzina

Miljanina sestra kada bi se pojavila u Zadruzi, zavela bi sve muškarce: Tijana objavila sliku, od njene ljepote dah zastaje!

Rijaliti učesnica Miljana Kulić se sada trenutno nalazi u Zadruzi 3 sa svojom majkom Marijom a i sa svojim sinom Željkom, koji je tu već dvije godine sa njima i može se reći da dijete odrasta u okovima rijalitija. Ona jako često sa svojom majkom spominje svoje dvije sestre, Tijanu i Anu.

Ono što se dešava jeste da Miljanine sestre ne žele da se pojavljuju u javnosti, ne žele da ih mediji snimaju i prate. Dale su podršku svojoj sestri i majci da budu učesnice rijalitija ali one nisu iz tog svijeta i žele da se sklone od toga.

Loading..

Miljanina najmlađa sestra Ana se u nekoliko navrata pojavila u medijima u emisijama, bila je gost sa svojom majkom dok je Miljana učestvovala u rijalitiju, dok njena srednjasestra Tijana je potpuna suprotnost, i odlučila je da vodi sasvim miran život bez pritiska javnost i daleko od očiju javnosti.

Ipak mnogi ne mogu nikako da ospore njenu ljepotu. Mnogi komentarišu kako Tijana jako liči na Miljanu Kulić iz mlađih dana i da su jako slične.

Miljana je sada ušla u treću sezonu rijaliti Zadruga te je ponovo šokirala javnost. Naime, Miljana je ponovo trudna sa svojim bivšim dečkom Zolom. Dešava se veliki preokret, on se pojavljuje u rijalitiju i želi da Miljana rodi njegovo dijete ali Miljana i dalje razmišlja o tome i ne zna da li je spremna da se porodi jer ima malenog dječaka koji ima samo 14 mjeseci.

Kako će se dalje dešavati, da li će ova saga dobiti konkretne odgovore i da li će se riješiti ostaje nam samo da vidimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *