Miki Đuričić završio u zatvoru nakon što je prebio bivšu djevojku Nadeždu i novu djevojku Suzanu:Ozbiljnu kaznu će da dobije ali Suzanina rekacija sve iznenadila!! – Brzina

Miki Đuričić završio u zatvoru nakon što je prebio bivšu djevojku Nadeždu i novu djevojku Suzanu:Ozbiljnu kaznu će da dobije ali Suzanina rekacija sve iznenadila!!

Nije smio to da uradi nikako!

Loading..

Jedna od kordinatorki sigurne kuće je upozorila sve da nasilje nad ženama koje nije kažnjivo može da ohrabruje sve nasilnike da to urade i da budu uvjereni da će da prođu bez posljedica.

Javnost u cijelom regionu prošlu noć je mogla da vidi i da se vidno potresu kada su vidjeli kako je Miki Đuričić koji je učesnik najgledanijeg rijaliti programa udario Suzanu Perović šakom a kasnije nasrnuo na Nadeždu i udarao je štakama.

Odmah nakon tog čina,Miki je diskvalifikovan iz rijatija radi nasilja nad ženama koje je strogo kažnjivo.

Odmah nakon sukoba u Bijelu kuću je stiglo pismo a Suzana je dalje lila suze radi njega iako ju je Miki udario.Mićo je svo vrijeme bio uz nju i tješio je.

“Suzana smiri se,ovo je televizija.Moraš sada da misliš na svoju djecu i na sebe.Nemoj da činiš neke greške radi kojih će se kajati.Znam kako ti ide.Ja ti ovo kao sestri govorim.Napravila si veliki problem jer si tužna sa njim a kada Zlata dođe vi se smijete uživate.To njemu smeta vidjela si i sama.Vaša ljubav može kobno da završi ovo je strašno.Odmori .Moraš da hladne glave razmisliš o svemu.”

Pjevačica Nadežda je odmah izvedena iz Zadruge da ode na policiju i da podnese prijavu protiv njega.

Miki je odmah priveden i nalazi se za sada u policijskoj stanici na saslušanju.U toku dana bit’ će odlučeno da li će mu biti određen pritvor.

Ono što je sve šokiralo i ostavilo bez teskta jeste izjava Suzane Perović koja je rekla da mu sve oprašta i da ne smatra to nečim velikim i da ona jako voli Mikija.

Ova izjava je sve ostavila bez teksta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *