Mi vam donosimo trik kako da napravite sami efikasni sprej za čišćenje rerne:Više nikada nećete kupovati hemiju i bacati dodatni novac! – Brzina

Mi vam donosimo trik kako da napravite sami efikasni sprej za čišćenje rerne:Više nikada nećete kupovati hemiju i bacati dodatni novac!

Čišćenje rerne je jedan od najgorih poslova koje morati raditi u kuhinji,posebno ako se desi da je previše zaprljana,isprskana i znate da morate odvojiti više od sat vremena kako biste je doveli u red.Ali znate da taj posao morate da završite pa je bolje da učinite što prije!

Loading..

Bilo koji postupak koji odaberete znate da vam treba par sati da to riješite na perfektan način.Jer zapečene mrlje moraju da se otpuste te morate da odvojite dosta vremena dok čekate da se određeno sredstvo krene djelovati i otpuštati mrlje!

Mi Vam savjetujemo da sve što imate u svojoj rerni da izvadite rešetke i sve ostalo da biste mogli da operete u sudoperi ili u kadi sa vrelom vodom.Prije nego što krenete deteljno da čistite prvo pokupite mrvice i ostatke hrane koje imaju.Ako zapustite svoju rernu morate biti svjesni da vam treba dosta vremena da bih ona ponovo sijala!Pomoću ovog sredstva šporet će vam biti kao nov i to u jednom potezu.

Donosimo vam savjete pomoću kojeg će vaš sporet biti kao nov i to samo u jednom potezu!

POGLEDAJTE KOJI JE TO SAVRŠEN PREPARAT!

Potrebno vam je:

-SODA BIKARBONA

-VODA

-SIRĆE

Priprema je vrlo jednostavna:

U jednu posudu dodajte oko pola šolje sode bikarbone,a zatim u nju dodajte malo vode i tri kašike pune sirćete.Ovom smjesom natopite rernu i ostavite da stoji oko 45 minuta na 100 stepeni da odgori.

Nakon toga kada se desi,koliko god vam je rerna prljava vi će to sada poslije ovog sa vrlo laganim potezom očistiti.

POGLEDAJTE VIDOE KAKO TO DA URADITE NA VRLO JEDNOSTAVAN NAČIN!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *