Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Meni je sada zaista muka, nikada više neću kročiti u LIDL! ” Da li ste vidjeli da ovo rade na kasama?” TUGA – Brzina Info

Svjedoci smo da nama dolaze razne priče koje nas toliko znaju iznenaditi i svi se mi pitamo kako je ovo moguće i kkao se ovo može dešavati tako a da mi ćutimo na sve to.

Sada priča o kojoj mi sada govorimo jeste priča o poznatom trgovinskom lancu koji je počeo na Zapadnom Balkanu a koji je sada određeni vremenski period rasprostranjen na više dijelova na Balkanu i jako je posjećen.

Mi sada govorimo o trgovinskom lancu Lidl. TO je lanac za koji važi da je jedan od najjačih u cijeloj Evropi i svi ljudi su jednostavno oduševljeni sa asortamanu. Prije nekoliko dana je počela sada zaista velika osuda protiv njih. Nisu mogli ni da vjeruju da se ovo dešava i to na ovaj način. Pogledajte o čemu se ovdje radi. Svi su sada u velikom šoku.

Naime sada jedna njihova bivša radnica odlučila je sada da podijeli svoje radno iskustvo kod njih i sada je odlučila da podijeli sa svima svoj stav o svemu tome. Evo šta ona kaže na sve to. Niko nije mogao da vjeruje da se ovo radi na taj način. Pogledajte i vi na gornjoj slici o čemu se radi.

By Brzina