Marić priznao da se sreo sa Karadžićem dok se skrivao: Ličio mi je na vođu neke sekte, prišao mi je i dao papir na kojem je pisalo nešto nestvarno! (VIDEO) – Brzina

Marić priznao da se sreo sa Karadžićem dok se skrivao: Ličio mi je na vođu neke sekte, prišao mi je i dao papir na kojem je pisalo nešto nestvarno! (VIDEO)

Milimir Marić je naime urednik i televizijski voditelj koji je priznao da je i on imao nekoliko susreta sa Radovanom Karadžićem, koji se krio pod lažnim identitetom, a u to vrijeme on je koristio ime David Dabić. U jednom jutarnjem programu, gdje su on ali i voditelj rekli. Karadžića su redovni viđali na sajmovima knjiga i da je sa svojim izgledom uvijek privlačio pažnju. U to vrijeme kako su oni rekli on je ličio na vođu neke sekte ali kako je Marić rekao došao je i do bliskog susreta kada je bila promocija knjige Vesne Radušića, koja je Marićeva supruga.

Loading..

“Tu je stojalo oko pedesetak žena koje su bile u redu i koje su čekale da bi dobile potpis od moje supruge a tada je među njima bila i “sektašica” Stojao sam u blizini svoje supruge i tada je došlo vrijeme da je on na redu. Sve mi činilo jako zanimljivim i čekao sam šta će da se desi. On je svo vrijeme ćutao i pokazao mi jedan komad papira i dao mi ga je. Tu je pisalo “Udruženje gluvih ljubi Srbije, pomozite gluhoj osobi da se izbori,” -rekao je Marić.

Svo vrijeme on se pretvarao da je gluh i radi toga je on sa svojom gestukulacijom želio knjigu pod nazivom “Muškarci su poput čokolade.” Sve je to bilo jako zanimljivo jer se u toj knjizi opisivalo par susreta Radusinovića sa Karadžićem. Prvi predsjednik Republike Srpske je dobio knjigu na poklon. Tada je krenuo da plati, a Vesna mu je rekla rukom da ne treba da plati ali on je izvadio novac i nije htio da čuje za to da dobije besplatno. Ovo je Marića iznenadilo jako.

POGLEDAJTE VIDEO:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *