Mali heroj! On je njen najbolji prijatelj:Vjerovali ili ne,svojoj vlasnici spasio je život tri puta (FOTO) – Brzina

Mali heroj! On je njen najbolji prijatelj:Vjerovali ili ne,svojoj vlasnici spasio je život tri puta (FOTO)


Loading..

Stephanie koja ima 52 godine je pričala priču kako misli da sada ne bih bila na životu da nije bilo njenog kućnog ljubimca Sierre.

On je između ostalog njen najbolji prijatelj.

Prvi put život joj je spasio i izvukao je iz nevolje 2013 godine.On je njoj pomoga na taj način jer je odjednom promijenio svoje ponašanje i odjednom je bio jako čudan,što je nju zbunilo.

Ona joj je stalno dolazila i onda njušila njen donji dio stomaka.Zatim je uplašena otrčala od nje i sakrila se.Njoj je to sve bilo čudno i nije mogla da vjeruje šta se dešava sa njom.

Takvo ponašanje je ponavljala nekoliko puta uzastopno a Stephanie je to prihvatila kao neko upozorenje.Odlučila je odmah da ode na ginekološki pregled.

Kada su je pregledali rekli su joj da ima ciste na jajnicima i dali su joj potrebnu terapiju kako bih se izliječila i svoje stanje vratila na početno.

Ali njen pas Sierra i dalje s eponašala jako čudno i neobično za nju.

Nakon određenog vremena Stephani je odlučila da ponovi pregled jer je mislila da i daaje nešto nije uredu.Nakon tog pregleda njoj su otkrili rak na jajniku.Ona se odlučila povrgnuti histerektomiji i nakon toga zračenju.

Mislila je da nakon svega štš je učinila ta bolest je daleko iza nje.

Ali nažalost njen rak se vratio 2015. i odmah 2016.godine i naravno njen pas je odmah nakon tih promjena odragovao na to.

Stephanie je danas jako zdrava žena.A život i zdravlje svoje duguje svom psu za kojeg kaže da joj je Bog poklonio da bih joj spasio život.Ona je prpeonosna na njega jer kako kaže da nije bilo njega i njegovog čudnog ponašanja nje ne bih bilo na ovom svijetu više.

Ljekar joj je rekao da ništa neobično nema u tome što je on njušio njen stomak jer ljubimci mogu da nanjuš razne bolesti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *