Mala Jana promijenila iskaz i rekla nešto što niko nije mogao da očekuje:” Moj tata je uradio…” – Brzina

Mala Jana promijenila iskaz i rekla nešto što niko nije mogao da očekuje:” Moj tata je uradio…”

JELENA MARJANOVIČ JE NASTRADALA NA VEOMA NESRETAN NAČIN. ZA SVE JE OPTUŽEN NJEN SUPRUG, NJENA SMRT JE JOŠ UVIJEK POD VELOM TAJNI, A IMA PAR OSUMNJIČENIHMEĐUTIM POLICIJA JOŠ UVIJEK TAPKA U MJESTU. PO SVEMU SUDEĆI KAO I SVE DRUGE STVARI NA BALKANU, ĆE ZAVRŠITI U ARHIVI, A NJEN LIKVIDATOR NAJVJEROVATNIJE NIKADA NEĆE BITI PRONAĐEN.

Loading..

Da vas podsjetimo Jelena Marjanović je preminula na jako nesretan način,ona je ubijena.Zanjeno ubistvo je ubrzo optužen njen suprug,ali ništa do sada nije otkriveno.Njena smrt je i dalje obavijena velom tajni a pored Zorana postoji par ljudi koji su osumnjčeni za njenu smrt ali policija nažalost još uvijek se nalazi u jednom mjestu i ništa nije otkriveno.

Kao i sve stvari ostale do sada i ovaj će slučaj završiti u arhivi a njen ubica nikada vjerovatno neće biti nađen.To je jako žalosna situacija.

Veljko Delibašić koji je inače advokat Zorana Marjanovića je podnio u sudu u Beogradu prigovr za otpužbe koje se po treći put njemu stavljaju na teret jer se sumnja da je 2016.godine na napisu u Borči ubio svoju vjenčanu suprugu,pjevačicu Jelenu Marjenović koja je u trenutku smrti imala 33 godine.

Kako su saznali mnogi mediji,u odgovori Delibašića se autmatski pozivaju na iskaz Zoranove i Jelenine kćerkice Jane koja je izjavila da je u trenutku tog događaja ona bila sa svojim ocem i da se nikako nije odvajala od njega ni ti jedan minut.U vrijeme ovog stravučnog događaja mala Jana je imala samo 5 godina.

U optužnici stoji da je Zoran sa svojom djevojčicom došao do nasipa i onda na kratko ostavio djevojčicu na nasipu i odveo suprugu.Zatim ju je likvidirao te bacio u kanal u kojem je bila cijelih 18 sati.Advokat navodi da je izjava djevojčice jako mjerodavna i ona kaže da njen otac to nije uradio te je bio sa njom svo vrijeme.Advokat navodi da su u Beogradu takvo nešto ne može da odbije ni ti ospori.

“Postoji jako tačna činjenica i dokaz na kojem se kaže da je Zoran Marjanović kriv za smrt svoje supruge.Ali njego advokat kaže da očekuje da se postupak protiv njega obustavi jer mnogi dokazi ne poklapaju se i njegov klijent nema veze sa ovim ubistvom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *