Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Majka odlučila da nakon 40 godina sumnje i boli otvori sanduk svoga sina! Kada su ovo vidjeli svi su padali u nesvjest od strahote (FOTO) – Brzina Info

Kako smo mi u stanju da imamo društvene mreže,internet i sve oko toga, jednostavno dese se neki slučajevi koji nas toliko skamene i ostave bez riječi. Naime ovdje s radi o jednoj priči koja je sve nas iznenadila i ostavila u šoku. Ovdje se radi o dami po imenu Lydia Reid koja ima sada 68 godina i rodila je ssina 1974. godine. On je imao samo sedam dana nakon što su joj ljekari rekli da je umro. Da dobro ste čuli, neke bolnice su spremne na sve i svašta.

Roditeljima se tada kaže da je njihovo dijete umrlo ali nakon toga dijte se proda da li radi trgovine organa ili radi drugih nekih razloga tačno se ne zna. Lidija je svo ovo vrijeme sve ove godine sumnjala i na kraju je htjela da provjeri ono što ju je godinama mučilo. Bila je loše, bolesna,i depresivna. Kada je otvorila sanduk ništa nije bilo.

Ona je od početka sumnjala jer je dobila dijete plavo i veliko a njen sin kada se rodio bio je maleni, mršav i crn. Godinama je sumnjala u sve to dok nije vidjela sanduk u kojem ništa nije bilo.

By Brzina