I sami ste svjedoci kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem priča koje su jako aktuelne na našim prostorima i tako samim time sve priče i informacija koje dođu do nas mi ih vrlo rado podijelimo sa vama. Tako je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva informacija koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo vidjeli nisu mogli da vjeruju da se nešto ovako desilo.

Tako je prije nekoliko dana do nas je došla jedna priča o pjevačici koja je svoju karijeru počela jako davno. Naime, radi se o pjevačici Maji Šuput. To je pjevačica koja je u posljednje vrijeme jako puno puta pominjana a glavni razlog za to je to što je ona se porodila.

Samim time ona je kako se ona porodila mnogi su pisali o tome kako će ona izgubiti svoju figuru i da neće više biti zgodna kakva je bila prije. Međutim prije par dana ona je uradila nešto čime je uništila sve te predrasude. Naime, ona se slikala u kupaćem kostimu samo mjesec dana nakon poroda.

Pogledajte i vi kako ona izgleda sada. Također podijelite i vi sa nama svoje mišljenje o ovome kao i njenom izgledu sada nakon poroda.

By Brzina