Magična pasta za vaše blistavo kupatilo:Potrebno vam je samo tri sastojka iz doma i da vaše kupatilo blista kao da ste ga tek sada uredili! – Brzina

Magična pasta za vaše blistavo kupatilo:Potrebno vam je samo tri sastojka iz doma i da vaše kupatilo blista kao da ste ga tek sada uredili!

I pored brojnih hemikalija koje koristimo za čišćee kupatila, sinitarije skoro nikada ne dobiju onu divnu, blještavu boju kakvom su nekada zračile. 

Loading..

Domaćice same znaju šta čine sve kako bih njihova kuća uvijek bila čista i blistava.Trude se da kupuje najbolje i nasjkuplje preparate za čišćenje doma kako bih to sve bilo cakum-pakum,

Koristimo razne hemikalije za čišćenje kupatila,sanitarija i nikada ne dobijemo onu bijelu,blistavu boju kao sto su nekada izgledale,kada smo ih tek kupili.

Ali neke inovatine domaćice su pronašle jako dobro i efikasno rješenje:


Da biste napravili ovu pastu potrebno vam tri sastojka.

Ta tri sastojka vjerovatno imate u svom domu.

POTREBNO VAM JE:

  • POLA ŠOLJE SODA BIKARBONE
  • JEDNA ČETVRTINA ŠOLJE HIDROGENA
  • JEDNA KAŠIKA DETDŽENTA ZA SUĐE

Kada pripremite pastu,nanesite je na svije dijelove gdje ima naslage boje ili određene prljaštine na dijelovima sanitarija kao i na vašim pločicama.Ostavite da to stoji oko 20 minuta te uzmite četku i istrljajte,pa sve ostatke paste uklonite omoću tople vode koje ima u bojleru.

Bit ćete oduševljeni rezultatom. 

Ova pasta je jako djelotvorna radi sastojaka koje se nalazi u njoj ali i radi učinka.

Sve ove sastojek većina domaćica već ima u svom domu i potrebno vam je samo par minuta da napravite svoju prirodnu pastu,bez upotrebe hemije.Samim tim što bolje čisti ,bić te i malo hemije u vašoj kući te na taj način čuvate svoje zdravlje ali izdravlje vaših ukućana!

Kada ovo uradite bit će te oduševljeni rezultatom koji će te dobiti.

Čišćenje kuće više nikada za va sneće predstavljati problem i uvijek od sada kada odlučite da čistite prati će te neke savjete i tirkove koje vam preporučuju mnoge domaćice.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *